NR 252
Posted Monday, 16 May 2011 ♥ 2:00 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum

Okay tiba tiba teringat hari apa lupa tapi lastweek lapar sangat sangat. Malam mmg wa jarang makan tapi disebabkan wa lapar nak mamfus wa sanggup pkul 9 malam wa start motor terus rempit sampai prima , nak pegi mcD :) ajak Shaa teman and beli McChicken , amik sos bnyak gila siaaa. Pegi rumah Shaa makan depan rumah dia and lepak lama lama muehehe :P sampai pukul 10 kan Shaa ? Fehh lama gila kot mmg syok lah kan. Haih tapi yee tahu bahaya perempuan kelua malam , sorang pulak tuh tapi apa boleh buat ? Dah lapar sangat -,- kali ni jea , next time tak buat dah

Kbye :)

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam