NR 248
Posted Saturday, 14 May 2011 ♥ 10:19 pm ♥ 0 say Hello(s)

Assalamualaikum :)

Muehehe saje buat muka mintak kaki :P okayh dah fening sangat tadi nah amik lah blogg aku yg mcm tah hape hape ni -,-" gampang nya lah haih. Makin lama makin nyampah tgok blog aku tapi sayang sebab dia tahan maki hihi , tuh yg sayang lebih tuh muah muah ;-* tapi aku tak pndai edit blog -______-" penat dah haa. Sampai muka aku jadi mcm ------> (pict above) buruk siaaaa.

Pegi lantak , asal aku update sudah. Boiboi <3

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam