NR 244
Posted Friday, 13 May 2011 ♥ 10:37 pm ♥ 0 say Hello(s)

Zety , rindu nya ;( bila nak balik ? Takkan nak stay london sampai Kak Nyna dah beranak pinak ? Kata nak balik tak balik balik pun. Rindu nak tgok gagap Zety , rindu nak tgok Zety senyum and rindu semuanyalah. Zety kita sedih tau tak tunggu awk ;'( balik lah. Takpe nak duduk lama lama smpai 27 tahun boleh tapi balik lah balik balik balik. Jangan lah buat mcm ni. Rindu nak im , ym and everything dgn Zety. Rindu nak bukak puasa sama sama dgn Zety dush *why mcm ni ? Kak Nyna dah nak habis sekolah Zety still tak balik balik lagi. Nanti msti lagi susah nak jumpa ;(

Sedih , rindu , geram semua ada tau tak comel ? Awk ni suka buat kita tertunggu tunggu tau , kita tak suka menunggu eeee jahat :P awk balik lah , nanti kita belanja awk Ice-cream hihi :"> awk suka kan ? Awk balik lah. RINDU SANGAT NI

*gedik tak ? :P tak kot

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam