NR 235
Posted Tuesday, 10 May 2011 ♥ 10:09 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum

Yee tahu dah lewat malam >:O 12.47 err awal lagi ke ? Nahh entah lah Idc bout it at all. Setelah hampir seratus kali merayu dan merayu dekat mak nak guna laptop kejap sebab nak cari bahan untuk seni. Alang alang menyeluk pekasam , biar smpai ke pangkal lengan lah kan :P apalagi ONLINE jap. Now tgah cari bahan utk seni lagi -,-" penat mencari dush me. Susah nya jadi budak art -_________- susah sangat ! Feninggg and gadd. Imissthemsomuch ;'< they're Fiqa , Weng and Shaa Rahman. Rindu sumpah rindu.

Rindu Fiqa sumpah gila babii punya rindu ;( rasa mcm nak hug dia mcm dulu , bila nmpak dua dua jadi excited and rasa mcm wooahhh O.o kitaorg dua sama sama gedik. Now now dah tak rapat sgt. Rindu nak dgr dia membebel. Rindu semua rindu rindu rindu. Menangis mcm mana pun takda guna sgt sebab mybe dia lagi okay kot klau takda aku. Ada ramai lagi yg syg dia ;'< jealous ! Budak kecik *Fiqa jgn pakai braces nanti tak nmpak muka comel awk masa kita mula kenal dulu ;(

Weng pulak , haaa budak kecik ni hahahah kawan kentut aku. Yeah mybe mcm tak rapat tapi kitaorg ni pergh QUEEN OF FART tau :P rindu nak dgr cite dia. Gelak dia and sorry Wan kalau k.Nyna tak layan Wan sgt , bukn taknak tapi cuak exam. Ni on kejap jea ;) jgn sedih sedih. Kalau nak tmpat mengadu nahh K.Nyna ada :) sentiasa ada Budak Kentut jgn sedih sedih tau :D

Shaa pulak , aku rindu dia mcm ngok ngek. Dia ni susah nak rehat dgn aku. Yelah belajar jea sekarang keje dia. Untunglah pndai :) Budak Masam Kita sayang awk tau ;P

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam