NR 233
Posted Tuesday, 10 May 2011 ♥ 2:42 am ♥ 0 say Hello(s)
Okayh , dah offline guna laptop kan now online guna phone ayah :P ayah tak tahu act hihi :"> jahatnya. Buat buat nak guna main game lah konon. Imissmyphone sooo much ;( tapi takpe lah midterm tinggal berapa hari lagi HAHAHAH lama lagi weh sumpah lama lagi -,-" mcm haprak jea. Selamat credit dah habis and to those yg terasa rindu dekat Nyna tak payah lah text okeng sebab tak berbalas punya lah nanti korg jugak yg sakit hati kan. Nanti dah habis exam kita text okayh ;)

Hmm exam mmg tak best -,+ kepala and mata boleh jadi *,* bintang sebab terlalu lama berfikir and tenung paper. Yelah nak cari jawapan kan. Aku ni bukn nya pndai mana lagi lagi math , perd and Sci killer subjt kot o,O tasw pun semakin rumit and esok exam seni paper 2. Okayh ada pisau tak ? Terasa mcm nak bunuh diri hikhik >:) sabarlah Nyna , ni baru midterm. SPM kau tak boleh mintak tolong sape sape.

Okay try to be patient girl like kucikuci :"3

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam