NR 233
Posted Sunday, 8 May 2011 ♥ 12:45 am ♥ 0 say Hello(s)

Hai saya Nyna

Haa nama saya Nyna , nyna umur 17 tahun dah besar :O eh eh mcm tak percaya lah Nyna dah 17 >:O woot woot the fact mmg Nyna dah 17. Nyna lahir 19 Feb. Special tak tarikh tuh ? Hihi sebab ayah Nyna , En.Roslan lahir 19 MAC :) sweet lah bagi Nyna. Ayah borek anak rintik kuikui <3 Nyna asal penang. ANAK MAMI yeah anak mami tapi Nyna bukn anak mami yg ikut pungkok mak depa dok pi sana pi sinun. Dak aihh Nyna jenis simple :) simple sangat. Anak mami pakai baju lawa lawa barang kemas tu diaaaaaaaaaaaaaaaaa kighi kanan tangan tapi Nyna tak :D Nyna biasa. Tak mcm anak mami lain.

Nyna tak suka makeup sebab entah -,-" Nyna penah kena paksa pakai makeup masa tadika fuhhh geram je rasa tapi nak buat mcm mana kan terpaksa. Nyna okay kalau pakai eyeliner and celak jea. Tu pun sebab kena kerja dekat pizza masa lastyear --" nak taknak kena sebab manager cakp kalau tak pakai dia yg akan makeup kan so TERPAKSA. Nyna lagi lawa kalau tak makeup *itu ayah Nyna yg ckp. Sebab tulah muka Nyna tak berseri mcm org lain yg pakai makeup :) Nyna tak pndai bab bab mcm ni

And Nyna tak pndai berfesyen. Serious Nyna cakap. Nyna ni oldsch lah kan. Hahahahha boo mee yeah I like. Nyna tak pndai nak bergaya langsung and jealous tgok kawan kawan yg pndai suit kan apa apa baju dkt body dorg :) nanti mata Nyna jadi mcm ni ----------> O.O fuyyoh hebakk nya dorg. Nyna ni apa jea tapi kalau ada kawan yg nak buat Nyna jadi bahan ujikaji tolong Nyna tarik diri :D Nyna nak jadi Nyna. Nyna yg mcm Nyna sekarang :)

Nyna kecik jea , tak tinggi pun and Nyna gemuk. Yooo buruk kan ? ;p Tapi takpa Nyna okay sebab Tuhan yg tentukan Nyna mcm ni. Nyna tak pndai diet tapi Nyna cuba sebab Nyna nak kughus hihi ;"> mcm mcm kerenah. Nyna suka sangat menjerit sebab jerit itu satu kepuasan tapi Nyna takda lah jerit mcm org gila tak tak tak -- Nyna jerit mcm biasa hoho :P Nyna suka GELAK suka sangat sangat sebab gelak boleh hilangkan stress yeah. Bila balik rumah Nyna gelak dengan Mama Nyna , bila dekat sekolah Nyna gelak dengan kawan kawan Nyna and bila dekat kmpg Nyna gelak dgn Nenek and sedara sedaraa Nyna. Bila sorg sorg Nyna gelak dengan diri Nyna sendiri. Nyna suka sangat senyum. So jgn lah ingat Nyna sombong :D Nyna okay lah hihi

Haaaaaa Nyna suka berangan , mcm mcm kot sheshh gedik ni tapi takpa lah kan. Nyna suka guna bahasa kampung macam loghat org penang , kedah and perak. Suka sebab loghat loghat tuh dah mmg sebati yelah dari kecik dah cakap utara :) so sape sape yg tergolong dlm 3 negeri tuh jgn malu jgn segan habak mai cek okay jaaaa :) cakap pasal makanan ? Nyna makan semua hihi asal takda sayur. Nyna tak suka makan sayur, Nyna okay sayur kangkung jea :3 

Nyna ada ramai kawan. Sebab ayah Nyna polis then polis kan bnyak pindah randah hahah dah mcm paleolitik lols , so Nyna akan tuka sekolah and jumpa kawan baru ;D dorg tak penah lupa kan Nyna. Korg nak tahu tak. Masa Nyna baru pindah KL , Nyna tak boleh cakap KL selama 4 TAHUN. Dari darjah satu smpai darjah 4 , bila dah akhir tahun darjah 4 baru Nyna boleh cakap KL hoho >:P terukkan ? Haishh ank paklan kan hahhaha. Nyna suka kalau ada org tego Nyna. Rasa mcm "eh ada org nak kawan lah" Nyna tak suka gaduh. Nyna ganas ? Alaa kalau main game jea ganas huihui

Nyna ni mcm mana heh ? Haa Nyna ni baik + comel + lawa + pandai hahahah and guys terbalik kan alik ayat ayat tuh. Opposite kan dia so Nyna tuh jahat + selekeh + buruk + bangang = haa itu saya yee ;D hello suka hati aku aa nak tulis apa , kau pahal ? Kay Nyna tak suka gaduh so better kau diam , yelah kau dah lah masuk zone aku hishhh tak pyah nak stalk sangat XD *sambung balik pasal tadi , ohyeah Nyna suka buat muka I mean bukn nya buat muka mcm masam tapi suka buat muka mcm ni 




Ni muka muka yang Nyna suka buat :D

Nyna suka lompat :D dlm netball Nyna puny position as Center so function Nyna lari lari atas bawah haihh tercungap mcm lipas Nyna eeuuw -----> lipas ? -,-" taktak tukaa , tercungap mcm MIW MIAW Nyna hihi. Nahhh amik ni :



Kadang kadang Nyna mcm pelik :O




Nyna boleh jadi lagi sakai kalau mcm ni :P


Setiap detik setiap saat Nyna akan cuba senyum mcm ni


Nyna pernah couple tak ? Ish penah ;) tapi dah tak nak ingat pasal couple sebab Nyna tak suka hahahah. Nyna dah single lama tau (: seronok ouh sebab rasa mcm free jea nak buat apa apa. Nyna suka kawan dgn budk laki and budak laki kelas Nyna admit dorg syg Nyna *geng botak yee ;) Nyna nak semua org happy dengan Nyna sebab Nyna happy dgn semua org. Nyna tak suka sedih drama sedih semua ni nanti rasa mcm TAK ROCK lah beb :"> so happy happy lah tau tau tau.

Nyna nak korang tahu yang Nyna sentiasa rindu korg korg and korg ;(
































Mesti korang bosan kan baca blog aku ? Aku tahu mesti bosan kan ? Sorry lahhh aku just rindu rindu rindu sumpah ! Rindu

Tolong jangan buat aku 




SEDIH LAGI

Sorry , blog aku berserabut


aku cuma RINDU , RINDU SETENGAH MATI ;)

Byebye
*akan on apabila exam midyear selesai 
GOODLUCK KAWAN KAWAN ! BUAT YG TERBAIK. INSYAALLAH BERJAYA
AMIN

SuperNyna




Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam