NR 232
Posted Tuesday, 10 May 2011 ♥ 2:35 am ♥ 0 say Hello(s)




Hello Guy's , as you know I online without asking permission of anyone -,-" yeay me hihi but Imma fool for not fulfilled the promise booo me dude booo me -______- ! But its okay , its normal lah kan :) yeah today exam bm 1 and bm 2 kay dumb me why lah pegi tidur after balik sekolah , tak baca buku. Novel PAPA tak ingat sangat tapi main tulis and mencarut jea dlm paper 2 tadi. Rugi lah pulak 15 markah and hope ckgu bagi markah atas 10 aishh ! Then peribahasa ada satu tak dpat and penggunaan kata istilah and kesalahan tatabahasa sangat merumitkan , hamperuttt betul. Bodoh bodoh !

Apa lagi , dpat tenung jea paper tuh , hahahah and and paper 1 lagi lah. Takda idea. Idea mencurah dekat bahagian B karangan umum tapi mcm terasa mcm salah buat karangan -,- mcm lari tajuk and whtsoevr lah kan. Rangsangan sangat pelik hahahah ! But idc at all but I want to join my classmates pegi hari graduasi. Nak rasa nikmat pakai jubah ulalala ~ And and apa lagi ? Better aku offline sekarang terasa mcm lama pulak guna laptop walhal 20 mins jea pun.

Tata :)

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam