NR 229
Posted Saturday, 7 May 2011 ♥ 6:11 pm ♥ 0 say Hello(s)


Bella :) 

Happy Birthday To you
Happy Birthday To you
Happy Birthday To BELLA
Happy Birthday To you

Hello si manis abe ;D Imissyou hihi kay gedik nya. Ehem , Bella jom aku cerita mcm mana aku kenal kau hikhik :"> masa awal tahun 2010 aku kena tuka kelas masuk perdagangan satu so like haih okay. Dah terasa best dgn kelas perd2 but tiba tiba kena tuka dgn Farah. Tapi takpe lagi sebab ada Mashitah woot woot. Then day by day aku try lah survive eceh :) dgn Farah. Bagi kitaorg kelas korg tak sporting mcm kelas kitaorg dulu. Budk perempuan semua mcm nak taknak jea layan kitaorg. Najihah sgt sombong. Liyana and Ummi diam mcm patung. Tira pun sama. AND aku pndg kau sebagai budk yg kerek :P

Sorry tau hahah , yelah kau pndg aku mcm hape jea. Then lepas monthly test yg pertama kau asyik tnya markah exam aku and mkin lama kita mkin rapat :D kau pernah nangis and aku peluk kau kan ? Everyday kau akn dating dengan Bf kau dekat sebelah pintu kelas hahahah aku mcm FUYYOH ;O dia ada bf satu sekolah ke ewah untunglah. Okay makin lama makin rapat. Betul lah kata pepatah "tak kenal maka tak cinta" hikhik :> now I know. 

Serious Bell , aku tabik kau. Kau baik , lemah lembut and sometimes gila gila. Kadang kadang kau gelak boleh buat nyawa aku jadi nyawa nyawa ikan :P yelah kan kau punya muka tuh buat aku tak tahan nak gelak HAHAHAH ! Sumpah lawak tahu tak. Ahah kau pndai and sangat pndai. Kau power Sci , Tasw and Sej and aku JEALOUS ! Sure kau boleh dapat top3 lagi kan utk midterm punya exam. Goodluck Bell. Aku sayang kau muah muah ;-*

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam