NR 227
Posted Saturday, 7 May 2011 ♥ 12:22 am ♥ 0 say Hello(s)



Okay hai saturday , saturday is soo soooo boring but Ilove saturday Hihi :P kay siaaa ohyeah today ada sekolah ganti and yeay me bngun lmbat. Semalam berdramaaaas again again and again mcm kelmarin so hesh pegi sekolah lambat kay itu sangat cool gila weng weng okeng. Abah send me to sch ulala ~ Smpai depan sekolah I saw Wan , Fatin and Mustaqim -,-" kay tahu dah hihi :"> slip LEWAT ! Yeah happy hahaha and apa lah dorg tuh sikit aku cakp banyak dorg gelak :">

Err Angah cakp suara Nyna tak matang ? Uhhh O,o apa tuh ? Mantain jea HAHAHA ! Okayh vid ni saje saje jea nak gedik dlm kelas hahah act nak nyanyi lagu "BAPA KU PULANG DARI KOTA" tapi tak jadi sebab 3 budak botak tgok aku HAHAH selebet -,-"

Btw sakit perut and layan lah vid mcm bangang ni. Serious MENGGEDIK !

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam