NR 215
Posted Wednesday, 4 May 2011 ♥ 11:19 pm ♥ 0 say Hello(s)

Assalamualaikum :)

Well sikit jea nak post hari ni. Tadi dekat sekolah dalam bilik seni aku takda mood and ni semua sebab semalam. Paper art adik aku rosakkan and yess sedih gila. Nangis dalam bilik sorg sorg. Ngadu dekat Izzat pukul 12 am ;O sorry zat ! In class takda mood ! Then tiba tiba menangis when semua org dah start hntar kerja seni but mine ? Sedih gila. Ckg kata takpe but in deep tak tahu lah kan.

And the most important. Kawan kawan dtg peluk aku ;( baru jea post pasal org tak sayang aku but still ada and dorg semua classmates aku. Aku nak spent masa banyak banyak dengan dorg. Kitaorg dah macam FAMILY ;) yaa family second aku yess. Aku nangis teruk sangat. Baddas ever lah kan. And hm thnks a lot farah , Mashi , Liya , Manje and Bella. Oh and OTHERS. ILOVEYOUALLS !

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam