NR 211
Posted Wednesday, 4 May 2011 ♥ 7:05 am ♥ 0 say Hello(s)
Aku
Happy macam mana pun
Gelak macam mana pun
Cakap kuat kuat macam mana pun
Gelak sambil jerit macam orang gila macam mana pun
Senang hati macam mana pun
Senyum sumbing macam mana pun

TETAP TAKDA SAPE PUN TAHU BETAPA SEDIHNYA HATI AKU BILA TIAP TIAP HARI RASA PEDIH MACAM NI ! Takda sape pun tahu. Aku rindu kawan kawan aku. Aku rindu kita ! KITA ! Serious aku terasa macam takda sape pun yang sayang aku even cikgu -,-"

Kalau aku ni menyakitkan hati ke hape ke aku mintak maaf , kadang kadang hati ni bengkak juga bila asyik nak pretend yg aku ni ALRIGHT padahal ? Aku sakit weh sakit hati and yess kalau kau kawan tego lah aku weh. Aku penat asyik jadi org pertama utk tego org sebab aku tahu takda sape yg LAYAN. Aku kan budak bodoh ! Kay bye !

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam