NR 209
Posted Tuesday, 3 May 2011 ♥ 11:58 pm ♥ 0 say Hello(s)
Salam

Okay , quick post ehem. Update blog via mama's phne. Kalau guna aku punya phone fer sure battery mampus hihi ;3 well aku kan penyanyang dan suka berjimat lah SANGAT ! Yahhh aku baru buat twitter and I know lambat kan kan ? Biasa lah org kuno haha ;"> before ni dah ada but acc kena block ohyeah sangat comel yee. So buat acc baru and nahh NynaaRoslan yeah my new twittering kuikui :3 kalau sopan jadi followers kalau tak tak payah :P kay baru lepas otp dengan NisaAlina. Si adik yg comel lagi jauh dari Saujana ;( thnks comel Ilapchuuu ! 

And yeay me hari ni tak pegi koko sebab ada hal plus Manja nak dtg rumah hihi :) kaykay bye oh yeah before tuh nak mandi and solat. Tata

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam