NR 208
Posted Tuesday, 3 May 2011 ♥ 8:51 am ♥ 0 say Hello(s)
PEMALAS YA RABBI (Y)

Tadi buat latihan Maths , baru tulis number 2x-(-3) terus kebabommmm tidur -,-" lepas tuh bngun ingat nak smbung buat tapi malas hahah ! Nak baca Sejarah tapi ngntuk zzzz" Bila nak rajin ni ? Midterm dah dekattt bhaii wa mcm tungkit jugak ehem sooo malam ni ramai nya text aku hihi ;"> korg rindu aku kan XD nah nak list kan nama nama tuh haha : takda keje 

Manje : Cakp pasal lagu hahah , esok aku nyanyi dia rap yeayyyy :P
Iqbal : Cakp pasal Imam Megat , Silent and masa kitaorg form1
Wawan : Macam macam ;)
Am : pasal net hahaha
Hajar : Pasal kaki
Ejat : Pasal kadet -,-
Kak Fatin : Pasal pakwe hihi ;">

*kalau nak tahu , NynaRoslan suka text dengan ramai ramai org (N) hihohiho :P

Nahh , its 11.50 on earth aite now , kay I should logout now. Plus my Buncit Daddy nak pakai phone mwehehe :"> byebye bloggie and goodnight alls muah muah ;-*

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam