NR 207
Posted Tuesday, 3 May 2011 ♥ 8:46 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum ;)

Okay haii hihi ;"> my salam tak boleh buat font besar sebab I update blog using ayah's ph so susah sikit lah kan and tak boleh nak upload pic hehe :"P its okay sekali sekala update guna phone. So sch was freakingg awesomee hoho (: masa bi teacher tak masuk so kami kami borak tak ingat dunia. Borak dengan HeroHero class mmg tak ingat dunia lah kan. Story pasal Camp dua tahun lepas and pasal jiran sebelah rumah anak laki dia yg bajet hot and so on eheh , macam macam dorg ni suka buat aku kering air liur plus plus pipi aku asyik tegang jea dok gelak tak henti henti hahaha :> *dorg hebat bagi aku gelak kuikui ;3

Masa rehat pulak rehat dengan Bai , Fariza , Shaa and Wina. Sebab kitaorg borak pasal kadet then masuk kelas pegi bilik seni yg bahang tuh -,-" main main jap then lukis lukis and nyanyi dengan Iqbal and cool gila aku reka satu lagu yg paling sedap kat dunia HAHAH ! Bukn senang tau , mesti Zaid bangga plus lagu tuh utk dia ;D hihi err Akhyar tak tahu lah kenapa dengan dia hari ni , bnyak senyum eceh. So balik dari sekolah makan solat , tak mandi tidur ;P phone problem -________- ppfftt ! Around 5 bngun mandi , solat Asar. Offphone , onphone balik ada belambak text. Kan dah ckap phone mcm selekeh !

Kay kay lack of topic byeee ;)

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam