NR 203
Posted Sunday, 1 May 2011 ♥ 4:43 am ♥ 0 say Hello(s)
Salam :)

Okay pagi tadi bangun terus cari phone and check message ;D kay yeappy ada text from ehem ehem then call Hajar tanya dia ada dekat rumah ke tak sebab nak pegi lawat dia. Call Shaa tanya dia free tak nak ajak teman pegi rumah Hajar but no answer ;( dia tak pickup phone pun hm mybe dia busy yehh.

Around 1 gerak weng weng sorang naik motor pegi Sg.Jelok , cari rumah Hajar smpai basah ketiak tak jumpa jumpa. Then Hajar suruh kawan dia amik tunjuk jalan ;D and now dah tahu jalan dah nak pegi rumah Hajar hihi :"> senang jea pung jalan nak pegi rumah dia hahah.

Lepak dengan Hajar dari pukul 1.30 smpai pkul 4 ;) great time wehh ! Kay kaki Hajar teruk -,-" dekat lutut paling teruk nampak daging and Hajar kena jalan pakai tongkat. Too bad lah bagi dia sebab tak boleh nak free pegi mana mana. Kaki kanan dia jea yg teruk , yg lain okay ;) still lawa haha saham jea jatuh sikit , tak gitu Jaa ? ;P KAY kiddin hihi ,

Dekat depan ibu jari dia luka lubang kecik tapi teruk and ada lagi luka dekat atas lubang , luka pnjang >:O kesian dia. Semua merah jea kaki dia. And lutut dia dah start bengkak. Exam dah dekat so nak taknak dia tak boleh amik MC , syukur ada Raihan yg nak amik and hntar dia balik sekolah. Motor dia okay jea. Kay thnks to uncle yg tolong hntar Hajar pegi klinik (: may ALLAH bless you uncle ! Ehmm apa lagi. Hajar tak boleh mandi plus nak sembahyang kena duduk. Kesiannya kawan aku sorg ni.

Hajar merungut nak pegi kem and dia takut dia tak dpat tapi Jaa , dont worry baby kau dapat :) usaha kay ? Jangan banyak gerak. Bnyak rest and paling penting , pantang lah. Jgn makan makanan yg gatal nanti sakit lagi kaki kau. Lutut kau tu teruk sangat. Takut aku tgok but nvm ;) kalau kau nak suruh aku cuci aku sanggup ;D aku kan kawan kau. Kawan baik hihi :"> sayang kau wehh , dah lah lawa boleh pulak accident. Nasib sebelah kaki. Takpe duit kahwin kau kurang 1000 jea ;P woot woot :">

Nnti kalau aku free aku lawat kau lagi yehh ;) aku bawak apple hoho (: rehat bnyak bnyak tau comel. Dah tak boleh merempit dah lah dengan aku :P

Muah muah :-*
\
SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam