NR 99
Posted Wednesday, 6 April 2011 ♥ 5:21 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM



Happy 17th Bornday Nyamuksss <3 

(5 april 1994)

Okay kita kenal since form1 , kau budak baru aite ? And me ? Budak tak berapa nak baru kuikui :"> so aku tego kau dulu sebab kau naik bus pakcik Fadhil sekali dengan aku. Kau cakap kau dari Kosas and since dari tuh kita rapat. Kau ajak aku main masak masak dekat rumah kau. First makanan yg kita masak is nasi goreng kan ? Hahahah aku terletak cili bnyak gila and hasilnya PEDASSSSSSSSSS >:O sabar jelah. Makan jelah :P kau selalu cakap aku cantik ;D aku terharu and kau selalu puji aku and againsssss aku terharu sobsob :"> kau selalu bagi semangat and selalu notice perubahan dekat diri aku and mcm mcm lagi kan ?

Mybe aku selalu tak sempat nak layan kau tapi kau still baik and sayang aku mcm dulu kan ? Bila ada latihan kawad kau selalu akan tego aku dulu. Akan hug aku dulu and akan bagi something dkt aku. Kau suka bagi aku coklat Hazel nut yg besar and yess aku terharu plus SEWONOK ;P kau baik sangat dgn aku. A thousands of secret yang kau dah share dgn aku and hmm aku diam :) aku zippp zappp mulut aku weh. Aku keep secret kau just kadang kadang tuh hihi :"> sorry kalau aku bnyak buat kau sakit hati or terasa dengan perangai aku yg kadang kadang buat endah tak endah dekat kau yee aku tahu aku berdosa buat mcm tuh dekat kau. Aku tak patut kan :"< pleasee maafkan aku and heee yesterday birthday kan ? Aku sajee plan nak marah marah kau hahah , aku tak wish pun and haih kau nak nangis sebab kau tak sangka aku nak marah kau time birthday kau.

Lastly aku peluk kau wish and sang a happy birthday song dekat kau , kau nangis sambil pukul pukul aku awh :") its okay mok ! Yaa your nama manje is NYAMUK ;P but I used to called you MOK sebab kau gemuk padat. Trust me mok , dalam hidup kita kena faham dengan situasi yg kita hadapi. Tak kira lah situasi tuh happy , marah or sedih kita kena cool and tenang ok ? Jgn terlalu gelabah dlm buat keputusan. Fikir yg terbaik. Kau boleh and pleasee jgn mudah putus asa. Set dlam mind yg kau TERBAIKKKK ! Pnjang pulak aku cakap. Klau ada pape just cerita dekat aku ok ? Kita kawan kan ? And aku tahu kau sayang aku sangat sangat. Thnks Mok sebab baik sangat sangat dengan aku. Aku sayang kau mok ;) Kau baik baik and BAIKK ingat jngan nangis , kita dah besar ;D now senyummmmm jea okeng ? I know you can do it girl ! Gowh gowh hihi Ilabbchuu <3

AKU RINDU NAK LEPAK MACAM DULU MALAM MALAM DEKAT DEPAN RUMAH KAU HOHO >:O JANGAN PERNAH LUPA AKU , ILOVEYOU :3


I want to be an artist To paint pictures just for you, So when each birthday comes around, I can send you quite a few. 

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam