NR 97
Posted Tuesday, 5 April 2011 ♥ 7:45 am ♥ 0 say Hello(s)
SALAM

Hi Gayssss ;) lama tak update blog hahah padahal baru satu hari dah kecosss -,-" kay isnin I ada training netball and mcm biasa dtg around 0430 , start main around 0445 mybee and yeah jadi center like usual lah kan penat ya rabbi ! Andd hulahopp ada new Ga tau , nama dia Sofia. Duh dia power gilaaaa :) even badan dia besar dia boleh lari and lompat mcm org lain. Hebat kan ? Bukan senang nak jumpa org mcm dia and yeah cikgu pilih dia boleh ? ;P hihi >:) dia baling bola laju tepat and tinggi smpai kena breast I adoii sakit tau ! Meleleh air mata I tahu tak and hihi tenkiu sebab belanja air oyen :D sayang awk muah muahsx :-* 














SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam