NR 95
Posted Tuesday, 5 April 2011 ♥ 5:06 am ♥ 0 say Hello(s)
SALAM







Hi ;)

Hari Ahad lepas yess pergi Karnival Jom Masuk U :) kay that was sooooo cool ! Sangat cool okayh :"> thnks to Hajar yg nice gila amik and hntar I balik. Thnks to Raihan sebab tolong pegang barang brang I hihi ;P and and a lot of thnks lah gigirl sebab happy dengan I hoho >:O I bngga kuikui :3 korang boleh bayang kan tak yg kitaorg pergi sana tkda lah amik apa apa penerangan sangat pun tapi just nak barang barang jea haha yess kitaorg mmg teruks --" derr and yeah layan jelah hahah , malas nak update blog act XD 

And hee terserempak dengan Fariz Emir , Aiman Amsyar , Mayona and ramai ;P

Ilovebothofyougirls <3 muah muah

SuperNyna






Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam