NR 90
Posted Sunday, 3 April 2011 ♥ 11:06 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM

Shaaaaa <3

Hello ;) 

Okay pagi sabtu ada latihan kawad well macam biasa lah kan ada aktiviti koko so wajib datang untuk pelajar rajin macam saya :P hihi tapi saya bngun lambat :P set jam pukul 7.00 tapi bngun pukul 8.30 -,-" but takpe kawad mula pukul 9 :D ada time hihi :"> dah mandi siap siap semua terus weng weng pegi rumah Shaa and heh dia pun baru bngun jugek hoho >:) kita geng lah shaa ! Kay dah amik dia masuk sekola takda budk kadet and ulala lepak dekat tgah tgah tapak perhimpunan :P angin bayu bhaii wa dapat hahaha --

meet HIDAYAH CANTIK :)

And gerak pegi tapak park kereta cikgu budak kadet tunggu sana and yeah :) best kot gelak gelak dlm barisan hahahha nyamuk punya selua asyukk bhaii :P 


Tahu dah , time ni dorang tak ready hihi :"> layannnnnnn


Tengah ready nak nyanyi lagu negaraku :D PENDEK tak saya ? Ulalaalalalala ~


Meet Kamarul kering


Dalam banyak banyak kadet , budak perempuan kadet korek lah paling comel mcm diorang ni :P


Lepak Ummi dengan Hajar and lain lain :D kay seriously Hajar lawa gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !


Tengok mata adik ni :D lawa , bulu mata dia lentik bak ekor burung merak wewittt <3

And yeah balik dari kawad lepak rumah Shaa smpai tertidur hihi :"> sedapppp ouhh ! Bilik Shaa macam hotel. Sejukkkkk aww aww 

SuperNyna











Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam