NR 83
Posted Friday, 1 April 2011 ♥ 10:19 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Hey !

Maaf lah yee , teman ni bukan apeee. Balik sekolah teman terus mandi , sental ketiak , gosok gigi syampu rambut lepas tuh teman siapsiap and pakai baju kughung hihi :"> padahal hari panas bak kepala dihujani matahari :P teman ada aktiviti kat sughau ahhh sughau hape jgn tanya teman -,-" 

Lepas balik dari sughau , teman terus main snap kuci kuci aucakkk :D kalau kome nampak bnyk gmba teman dlm blog menggunakan baju , shawl dan gmba yang sama itu bermaksud teman tngkap gmba bnyak lerr tuh. Idok leee apeeee , teman sajeeeee nak habiskan time teman :)

Sekaghang teman tgah rindu rindu Jozan hahaha , even dorg punya persembahan mcm warm warm nail *bak kata Jihan tapi bagi teman , Jozan lah yg terbaik :D ada nabil yg guna tali pinggang calendar kuikui ;3 boleh lindung org laki daghi buang ayoooooo XD fewwiitt coolehh nyewwwww teman sukeeee :"> hahaha !

Teman tak suka amir , ape kate kiteee bako jea ? Habis ceritaaa alohaiii , kay teman nak iron tudung jap hahaha takde keje keeee ? Eh esok teman adeee kawad kiri kanan kiri jadi teman tknak lerrr bngun lmbat nyaaa jadi teman tgah rajin nak iron , byebye Bulu hidung :P

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam