NR 80
Posted Friday, 1 April 2011 ♥ 1:52 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Hi ale ale ale

Manis tak I pakai baju kelabung ? :P I mean baju kurung oleoleole ! Ni baju mama I so dia tak muat I pakai kuikui ;3 talking about today hmm there is nothing to impress me. Rasa mcm kukukakikakakkutercabutohsakitnyakukukakikubusukbaumacamcibaitaikmasinayamkurapanaubersatu kebabommmmm -________- boring yg amat haih Farah absent mybe lutut dia sakit lagi , hope you get better soon dear :P err budak kadet semua ada lawatan pergi Maktab Penjara Kajang. Ahh sepatutnya I pegi but injured time main netball so mama tak kasi pergi sebab forsure akan kena panas and demam I pun tak baik baik lagi -,-" sangat rugi tak pegi but its okay since my monitor pun dah pegi so better I handle class I. Klau I pegi mesti takda yg jaga buku kawalan plus kunci kelas pun nanti takda sape yg pegang. Ada baiknya kalau I stay dekat sekolah. 

Shaa and Myra mesti syok gila pegi sana hihi ;3 kesian Shaa sebab takda baju kadet act dia ada just tailor yg jahit baju dia tak sempat nak siap kan baju so dia terpaksa pinjam baju , selua and kasut I XD its okay Shaa. I dah pegi lastyear so thisyear your turn pulak pegi kan kan ? Hihi ;b And yeah dekat class I mmg sumpah tak larat gilaa. Tgok jea mcm hebat awhhh <3 tapi macam haremmmm ! I tidur masa perd cikgu Daud mcm buat relax jea. Guna peluang yg ada haha :"> Serious sangat tak larat --" perut still sakit plus dada still senak ! Worst Accidents in 2011 ! I hate 2011 huh :<

So bm kitaorg belajar "Syair Makna Riak" yeah cool hahah , cikgu suruh I baca rangkap dua , Mashi rangkap 3 and Jiha rangkap last sekali , nak tahu tak suara I time baca syair ? Ya Allah tak payah dengar lah. Kalau Ramli Sarip dengar sure dia pengsan tak bngun bngun ! Hhahah too bad wehh >:O but takpe atleast I mencuba ekekekeke , Ohkays nak mandi byeess muah muah ;-*

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam