NR 196
Posted Saturday, 30 April 2011 ♥ 8:11 am ♥ 0 say Hello(s)

Rindu Rabby :') dah lama tak text and lepak dengan dia , masing masing busy dengan life haha. Sekolah lagi dengan kelas yg lain lain bangunan plus semua tgah prepare fer upcoming exam and Rab , goodluck :) Iloveyou ! Always ! <3


Sama jugak , rindu Tarmizi :) thnks ajar aku lukis and warna , kau kan cikgu seni hahah kay rindu nak sekelas dengan kau. Rindu nak tgok drama kau dengan Mashitah. Ingat lagi kita jalan pegi kenduri pakai baju sukan sekolah ? Smpai dekat taman tiba tiba hujan and then Basyir datg bawak payung kau payung aku ? Ingat lagi tak ? HAHAHA sumpah lawak. Bila takda perempuan lain kau bnyak cakp bila ada kau diam. Selamat dengan aku kau banyak cakap kalau tak aku CILI CILI mulut kau :D btw aku rindu kau wehh ! Sangat !

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam