NR 195
Posted Saturday, 30 April 2011 ♥ 7:57 am ♥ 0 say Hello(s)



Hari ni macam biasa -,-" sama macam hari hari lain. Menunggu menunggu dan tetap menunggu macam takda benda jea. Tunggu macam org bodoh dan akhirnya jadi bodoh. Credit banyak lagi , banyak mcm baru topup tapi sebab bodoh tak text org tuh yg credit bnyak and hell at least ada kemajuan lah jugak dapat save credit dari habiskan credit tak tentu hala kan ? ;)

Sekali lagi menunggu , almost a week tunggu dan now rasa macam tak payah nak tunggu :) dia dah balik but still terasa mcm bodoh lagi HAHAH ;"> nvm Nyna tak kesah pun hee. Budak baik kan -____- haktuihh. Hari hari macam biasa , tak ada yg sweet. Susah nya nak dpat sweet day mcm org lain. Asyik bitter and sour jea patut lah muka ketat tak longgar longgar. Try to be more energetic tapi sama mcm biasa , energelebeh ! Erghh lifeless lah duh , bila nak maju ? Tamadun mana ? Madana madain semua mana ? Dah lupa lah sejarah chapter 1 erghhh crap --" 

DAN



MASIH LAGI MENJADI ORANG BODOH !

SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam