NR 188
Posted Friday, 29 April 2011 ♥ 4:26 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Jom story pasal Izzat :">

Okay hihi hai Izzat cina. Aku kenal dia dari form2 and that time aku menyampah gila dengan geng dia sebab ada lah kan. Hari hari dorg lalu depan kelas aku and then one of them pndang so aku terus geli macam agar agar -,- sheshh mmg menyampah tahap gaban walhal dorg tak buat slah pape pung. Aku yg emo lebih. Bila dorg try tego aku , aku buat muka ketat :P mcm hampeh gila muka aku. Dorg try pujuk aku buat bodoh.

Guys , dorg nak kawan jea pun tapi aku belum pape dah benci and AKU TAK TAHU KENAPA. Tiba tiba jea smpai lah hujung tahun form2 dorg bagi aku hadiah coklat hahah and dlm card yg hadiah tuh dorg tulis "Nyna , kitaorg mintak maaf kalau kitaorg buat kau marah or sakit hati. Maafkan kitaorg ok ?" So fer me ahhhh blah lah korang peduli hape aku but bila ingat ingat balik HELLO SWEET NYA hahahaha :"> kay gedikss. Hmm naik form3 aku sekelas dengan one of their gang so mmg berapi lagi lah kan. Tak tego langsung. Benci tgok muka. Lepas tuh form4 pulak sekelas dengan Izzat pulak Ya Allah why dia why ? Aku tak suka. And kau tak tahu mcm mana aku boleh terbukak hati nak kawan dengan dia.

Hmm around june or may lastyear lahkot aku start kamceng dengan dia. Dia baik and suka share cerita plus suka dengar story aku and dari situ baru aku tahu dia baik ;) hahahah jahat nya dosa kat kau weh -,-" hahahahah but nvm kita kwan baik kan ? :"> sweet hahah hampeh ! And finally :P now in class mmg tak sah kalau tak tego dia. Dia dah makin peramah and still sama macam dulu ;P pendek HAHA pendek lagi aku . Itso k its alright pendek comel XD in class mmg best lah kan. Rasa mcm nak putar masa balik ;( ohmaiii zat I am so sorry fer wht I've done to you. Tak sangka kan kita boleh jadi kawan baik like now :D

And yess thnks a lot sebab tak jemu jemu baik dengan aku :"> Ily cina !

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam