NR 187
Posted Friday, 29 April 2011 ♥ 1:42 am ♥ 0 say Hello(s)
PEACE BE UPON YOU 
Hello readers. Hari ni dekat sekolah okay plus happy lah jugak hihi ;"> aku pakai kain biru alololo sangat keras itu kain , bila berjalan terasa macam berkawad and woot woot best apa jadi murid biasa :P hihi err yeah aku bawak camera pegi sekolah ni semua gara gara semalam. Aku lupa nak keluakan camera dari bag --,-" ohyeah sambil sambil tuh snap lah sikit sikit gamba kan hihi :"> sorry to those yg terasa mcam menyampah. Classmates aku mmg mcm ni. Kami kan united wewitt <3 Ilavemyinifamily ! muah muah


Farah and Jiha , they sit infront of me for this yearss hihi :"> tak boleh percaya lah diorg duduk depan hikhik well dorang kan suka bercakap sesama sendiri and pandai cover when tgah belajar tabik tabik ! Hahah


Haa ni my deskmate Mashi ;) Iloveher. Everyday mesti gelak sebab dia tak penah bosan nak buat lawak hahahah :) kalau tgah sakit perut then dengar dia punya celoteh sure hilang sakit plus sakit pipi sebab asyik gelak. Dia spontan and selalu tegur org , kay pendek kata dia ni peramah lah. Well terlebih peramah KOT hahah. Suara dia halusssssssss ~ Everyday jugak budak laki akan tiru suara dia yg mmg mcm kanak kanak ribena so dia akan marah sambil cakap "Tengok lah , taknak kawan. Jahat" Tapi ? Dia kawan jugak hahah mulut kata YEE hati menidakkan , bukan Mashi ? :P KAY Ily tablemate ! M



Ni masa tgah tunggu giliran nak presentation pasal buku skrap. A special congratulations to our group yg dah bikin buku skrap jadi mcm calendar comel ni hikhik :"> comel tau ! Thnks to Mashi and Ellyia <3


Ini Najiha's group yg punya. Comel dorg buat bentuk kura kura :D


This is ME :) hukhuk so burukkss like awww ! Ahhh shit Tak tahu sape yg snap sama ada Ilham or Izzat -,-" okayh Ihatemyfaceforsure -________-


Seee again my face mcm F*** gedik nyaaa plus juling hahahah !


Akhyar ;) one word - COMEL - 


Izzat mmg sentiasa comel cina kan hahahahah :P Ily Izzat


My hotchicks <3 Ily Faghah. Dia gila and sewel plus Ratu gedik dengan I and yess dia pandai :D


Hihi sorry Najiha , terblurr -,- okayh dua org perempuan ni mmg lang buana aku weh 


Kitaorg mmg mcm ni :)


For the first time dia baik nak snap hihi ;"> everyone nak gamba dia ;D *Aku gedik dah diam !


Goccip Goccip 


Sir Varathan , cikgu paling kelakar dengan cara yang tersendiri. Sepatah kelua dari mulut gelak mcm makan petai kitaorg semua ini nya pun ;P


WHAT ?  >:O kotor ? Ouh sorry this is mine hihi , bawah meja aku mmg serabut so nextweek baru nak kemas meja hahaha plus tadi kabut sebab takut tertinggal van pakcik hashim vavavoommm (:


My pencilbox chill baby chill , sangat KOTOR !


Ilovemy G-SHOCK hihi , white color <3 Angah yang bagi hihi 


History best but sometimes boring tapi still cikgu dia the best :P


Yang mcm miaw tuh Mashi punya and Yang muka orang tuh Manja punya :) cute kan ? Nak jugak hahahah tapi ? Nak yg spongebob punya if takda PATRICK pun boleh :D

That's all :fr today ;) byebye 

SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam