NR 185
Posted Friday, 29 April 2011 ♥ 12:57 am ♥ 0 say Hello(s)
SALAM


Hi ;)

Baru lepas stalk Kerek's blog. Kay sedih :( tak tahu kenapa. Even kita baru kenal lastyear kerek aku rasa macam dah kenal kau dari aku form3 HAHAH ! Kay aku rindu semua weh. Tipu lah kalau aku cakap aku tak rindu senior kan. Dah lah Kak Syida nak pegi plkn dah ;"( kay sedih weh sumpah sedih. Last aku jumpa dia Isnin lepas and yess itulah last dia hug aku wehhh :"< nak nangis lah weh. Nisa pun aku rindu , dia dah jauh. Junior paling best wehh ;') Sorry aku still tak dapat nak pegi pizza , busy gila weh

InsyaAllah kalau aku ada time aku pegi. Aku rindu MISS YATIE weh SUMPAH
jaga Miss Yatie <3

*banyak perkataan "weh" -,-

SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam