NR 180
Posted Wednesday, 27 April 2011 ♥ 7:20 am ♥ 0 say Hello(s)
SALAM


Aku tak tahu kenapa hati kau busuk mcm bangkai yg dah bertahun tahun takda sape yg kutip -,-" aku tak tahu kenapa kau ada kat sini and aku rasa kau patut ada kat tmpat lama kau. Kenapa mcm ni ? Makin hidup makin susah nak survive. Aku buat ni salah buat tuh salah. Kau sape nak judge diri aku ? And kau sape weh ha sape ? Kau fikir dengan cara kau yg kolot tuh boleh buat aku undur lah ? Tak wehh , aku nak kau dtg depan depan aku and cakap apa yg kau tak puas hati dengan aku. And yess kalau geng geng kau pun ada yg tak puas hati dengan aku dtg jugak depan aku. Aku tak suka org ckap belakang sebab aku takut terserang mcm ala ala James Bond tuh -,-" Ulalalala so sawitt ! 

Kau kau kau , aku tahu mata korg lawa. Tak payah minum innershine pun dah shining shining like a fire burning kan kan ? Hoho ;"> takut nya aku wewitt ! Weh kau jangan ingat aku hadap weh dengan jantan ! I'm not that type sayang. Aku bukan perempuan BASI yg desperate laki weh ! Aku still ada maruah. Aku tak mcm kau yg kuat jealous tak tentu pasal ! Nak marah org tak kena gaya and so on ! Fuhhh basah ketiak aku type ! Armprettttssss aku kepit hahah , goyang tak goyang ? ;p tak lagi ? Kfoinee

Aku ni haduhhh tak suka lah nak cakap kurang ajar kan. Aku ni baik weh sumpah aku baik. Aku tak tahu pulak kau ada niat nak aga aga fighting dengan aku fehh asal tak cakap awal awal ? Tapi kan kan satu jelah aku tak berapa gemar HAHAHAH aku fuck kalau gaduh pasal laki. Tak matured langsung ok babyy ;3 tak comel hihi :"> ohhmaii how come lah kau ni kan. Aduhh feeningg aku pikiaq ! Jap perlu ke gaduh smpai tak bercakap buat muka and stalk someone sebab org tuh tego bf kau ? Opss EX kau ? Kay wajar kau nak jealous tapi tak kena tempat wehh sumpah tak kena tempat. 

Aku pun dah ada BOYFRIEND tapi takda lah smpai sekolot mcm kau yg cepat melenting bila ada org tego bf kau. Nyah tego dengan ayat yg mcm hampehh pun dah macam gajah naik minyak. Cuba kalau aku tego "HIII BIE" aku rasa bukn gajah naik minyak tapi ? Dinosour pun kalah tau -,-" Stop lah  berprasangka buruk. Tak lawa , kau dah lah cantik , hot lagi tuh tapi asal tgok perangai punya selekeh mmg gampang lah kan ! Tak bawak ke kubur plus kau bukan nya bini dia haiyoo (N)

Aku penat lah wehh serious ! Kalau ada pisau aku carik carik bulu kucing jiran aku -_______-




Aku snap pict mcm ni dengan Umam ok jea takda pulak org melenting nak serang aku tapi asal kau ?

Aku baru bagi sikit ayat kurang gula. Jangan smpai aku bagi ayat yg boleh buat semut tak habis habis makan gula gula sudah lah

get a life lah L !

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam