NR 179
Posted Wednesday, 27 April 2011 ♥ 6:30 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Hm mood tak baik mood tak baik mood tak baik

sekarang ni aku rasa macam nak terajang org yg aku tak kenal and aku nak terajang kau ! Tak boleh ke kau tgok aku happy kejap ? Kejap pun jadilah. Come on kita dah form5. Ada brain kan ? Upsss ada OTAK kan ? Yeahhh baby think positive lah baby. Ada otak boleh menerawang jauh jgn smpai org cop baby takda otak mesti baby nangis mcm ni kan -------> hukhuk sobsob :"< gewwdik weh ! SENDAT lah kau ni ! 

Kesian nya life aku , tak pernah rasa happy tuh hape ? Ulalala ~ selagi aku boleh sabar aku SABAR :D

SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam