NR 170
Posted Friday, 22 April 2011 ♥ 11:16 pm ♥ 0 say Hello(s)
Peace Be Upon You



Kay ni last post Nyna hari ni. Petang ni Nyna ada camp dekat sekolah so byebye Fb , Bloggie and Ym hihi :"> will mish you like gedik ale ale ale ~ hmm tak sabar sabar nya nak camp hahah but ada something yg buat spoil heh Nyna period kay sangat tidak cool -,-" mcm selekeh , huh its ok lumrah kan. Hope takde pape yg tak elok jadi :) kay nak packing barang byebye muah :-*

Alaaaaaaaaaaaaaa tak boleh nak kelua pegi jalan jalan dengan mama ;'( takpe takpe hihi bye guy's !


SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam