NR 161
Posted Thursday, 21 April 2011 ♥ 8:30 am ♥ 0 say Hello(s)
PEACE BE UPON YOU

Seperti yg anda anda semua tahu , hari ni adalah hari kejohanan Bola jaring MSSD Hulu Langat and yeah Saujana hntar wakil and kamilah wakil wakil nya :D mcm mcm yg kitaorg dpt hari ni. Dlm satu pasukan kita kena bnyak bersabar dan sama sama bangkit utk lawan dan pertahankan team kita. As the Captain I try to manage my team as well as I can but I failed :"< guys I am so sorry. I've tried but ehmm nvm ! Let the past be the past like Izza said 

"even we didnt win butttttt we have try harder! go saujana go! hikhik :D CO-CO-NUT ! :D ♥ ♥"
"haish! mana ada lahhhhhhhhhhhhhhhh kau okayy tadi cuma padang tu jeee macam lecak kan klu main dkt court sekolah kiteew tu kita boleh kalah kan dorg tu semua ah! hikhikhik :D ♥"
"Aish! dont give up laa baybehhhh!tgk lah masa train kau lompat katak semua ada ahhhhh kau terer lah babe! dont said like that, kiteorg support korg semua! kita satu team kan? :D"
"oyeah oyeah oyeah!dah lah past is pasttt just makee game tadi as aa unforgetablee memories! hikhik :'>"


Enjoy the picture ;D


Kay time ni Saujana baru sampai so tgah freshie hihi :"> kami kami sangat nervous ! Seriously wehhh ouh C tuh saya ;)


I know tak senonoh ;P
Before match cikgu suruh makan glucose nak bagi ada power huhuk :"> termakan bnyak and yucksss ! Glucose kalau buat air lagi better than makan serbuk SAHAJA ! Nak termuntah plus risau kalau kalau kena KENCING MANIS hahahah ! Well manis shangat :P so tak sedap wek wek >:p


Taraaaaaaaaaaaaaaaaa ;) ni lah team netball Saujana ;) semua tinggi except Nyna Roslan -,-" tgok lah girl yg pakai Bip warna kuning huruf C tuh. Kemain pendek lagi dia seinnnnnn , sop tak suka :O kita bakor jelahhh hahahah.


Nah start from left 
WD - ILHAM AL - AMEEN
GA - SITI ZULAIHA
JERSEY 13 - SYAHIRAH JAMALUDDIN
GD - ARQYLA
PN. AMIMAH
PN. SITI NORIZA
C - NYNA ROSLAN
GS - NAD HANES
JERSEY 4 - ANIS NABILA
GK - NURUL NAJWA
JERSEY ? - FARAHANA
WA - BELLA 

Korang terbaik <3


Haa ni GD and WD kitaorg :) see junior ni comel comel kan ? :"> hikhik forsure nextyear korang masuk lagi kay ? Buat yg terbaik !


Macam biasa , sebelum mula perlawanan , kena lah baca doa :) mohon perkenan dari Allah SWT


Dah macam main dalam BELUKAR >;O hahaha . kay time ni lawan MAAHAD -,-" diorg terbaik hebat wehh ! Penat aku kejar hahaha smpai nak terputus urat kentut !


Haa yang pegang bola tuh saya :)


GS kitaorg comel gila ;) manis jea tapi ganas sikit hehe :>


After game main tepi padang and tak perasan pulak kitaorg main tepi khemah Maahad and apalagi budak maahad nak tangkap gmba. Aku yg duduk dekat seberang longkang terus lari nak join sekaki hahaha :P


And heh , aku yg num 10 tuh so korang cuba tgok budak maahad sebelah aku tuh , dia comel gila ;) sangat sangat. Sejuk jea mata pandang muka dia. Bersih and putih plus dia sopan and ayu :) tapi lincah. Bnyak kali peluk dia sebab bila peluk dia mesti dia cakap "C saujana comel" Hahahah terbangga tapi takpe , pujian kan tenkiu ehem


Anis , Qyla , ME , Ilham and Zue ;D 


Haa yg kat belakang tuh comel nama dia Farah ;) kay special thnks to her sebab bnyak tolong kitaorg. Tolong jerit , tolong gelak , tolong bagi semangat and tolong jadi pompom girl. Tolong bagi air after habis match and nyanyi dlm van smpai aku tertidur haha muah muah farah  Ily <3


And againnn thnkzzz izzaaaaaaaaaaaaa ;) you make me feel like awh :"P serious zaa aku terharu gila kau sokong separuh mati. Dengan sunburn lagi kan hahaha ! Chill kan kitaorg and hug aku fehh nikmat thnks weh :3 aku sayang kau !


Fiqa ;) my adik yg follow sekali hahaha , dia kuat menjerit harap bdan jea kecik tapi hati besar HAHAHAH. AND HEH dia lah yg bawak glucose tuh ;P lawak jea hahaha. Dia jugak yg jaga camera , jam and segala mcm barang kitaorg :D tenkiu manager Hihi ;"> siap jadi pencatat gol ewah ewah. And heh aku nangis dia bagi air XD sweet tak ? Hahah


Hanis (: dia comel , dia shooter terbaik kitaorg. Game yg ketiga dia jadi more aggressive >:O smpai bnyk kali kena body contact tapi takpe dia dapat beat GD convent ;D tuh yg buat kitaorg ALE ALE ALE ! 


Zulaiha ;D our GA'S wewittt <3 dia lah penceria suasana. Dlm padang time tgah lawan dia boleh buat lawak smpai pengadil gelak gelak HAHAH !


Atotottot ;B

Even kitaorg tak menang tapi kitaorg bngga sebab kitaorg dah buat yang terbaik. Bukan senang nak menjadi lawan yg baik tapi kami cuba bertoleransi dan cuba elak dari pergaduhan sebab kami kan SOLEY SOLEY :) so kami enjoy dlm padang tapi tak semestinya bila kami mendengus tuh bermakna kami marah tapi lebih kepada nak bagi semangat utk diri sendiri. And heh even kami tak menang kami dah buat yang terbaik dan apa yang paling buat kami senang hati :D

CIKGU BANGGA DENGAN KAMI ♥

SuperNyna




Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam