NR 159
Posted Wednesday, 20 April 2011 ♥ 8:21 am ♥ 0 say Hello(s)
PEACE BE UPON YOU


Ehm hi earthlings

So ramai yang text wish goodluck ;"> kay thnks korang. Thnks a LOT ! Serious rasa macam tak bermaya tapi bila korg bagi semangat dah boleh naik kan sikit energy aku and btw thnks thnks thnks ;)

1st text I got from Kak Chik :) 

"Hye sweet gurl ;) semoga berjaya tuk perlawanan esok. Buat yg terbaik oke :) akak tau Nyna bole buat coz nyna kan SUPERPOWER team netball saujana ;) jgn nervous tau , rase nak bg hug & hug & hug kt Nyna biar bertmbah SUPERPOWER esok :P hope team netball saujana menang dgn bangga nye :D akak sayang NYNA SUPERPOWER sgt sgt la ;) <3 NYNA CAN DO IT ! From Kak ziqah"

Rab cakap "Goodluck for tomorrow my dear (:"

Nisa - "Goodluck weh ;) wish you all the best.

Then frm Fiqa ;) - "To all netball sch players , goodluck for tomorrow. Do the best , don't give up. I know all of you can do it. And for my sisters , Nyna Farah and Hanis I'll always support you guys. Goodluck and takecare <3"

Ketua kelas text wehee :D
"Hey , weh Goodluck game esok. Jgn bagi kalah sekolah kita tau. Maen smpai masuk final"

And to those yang wish dekat fb tenkiu guys ;) I really appreciate it ! 

Lets repeat ;) 
WE CAN SCORE MANY GOALS ! PRAY FOR US , PRAY FOR SAUJANA ! WE CAN DO IT
CHAIYOKKK INSYA'ALLAH ! :)

Fuhh , nervous nyaaaa >:O kay need more rest :) bye and g.night :3

SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam