NR 144
Posted Sunday, 17 April 2011 ♥ 9:07 am ♥ 0 say Hello(s)
PEACE BE UPON YOU

Hmm Jiha , sorry terhilang kan jam kau ;{ sumpah tak sengaja. Act adik aku yg main jam tuh and haih aku dah cari satu rumah takda langsung -,-" nanti aku cari lagi. Menyesal pulak tuka jam dengan kau. Aku dah mintk jam aku balik kau taknak bagi now ? Jam kau pulak yg hilang. At least kalau jam aku yg hilang takpe lah jugak. So nanti kalau aku dah cakap apa apa pasal jam kau pleasee jgn touchin ok ? Aku tak suka plus aku akan ganti balik jam kau tak pun aku bagi duit jea --" but jam aku still kau kena bagi balik lah HAHAHA ! Sayang weh jam tuh huh , next time taknak tuka jam dah ! Sumpah MENYESAL !

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam