NR 139
Posted Saturday, 16 April 2011 ♥ 11:42 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Hi chuollsss

 PENGAKUAN BERANI MATI !

NR terdelete contact number -,-" kalau satu dua tiga empat kucing berlari takpe ini tak. Semua num terdelete. Dalam phone sekarang ada num family and girlfriend jea -_______- num boyfriend ada ada tapi yg hafal jelah HAAHAH ! Yg tak hafal tuh mmg byebye lah kan :P btw kalau sayang Nyna. Call or text dia A.S.A.P lahh yee sebab tak tahu nak cari mana num korang semua ;'<

Kay , hattoiii nyesal nyewwww ! Tangan ni haa gatai nak pegi tekan. Act tengan ngntuksss zzz tuh yg tiba tiba jadi mcm tuh -,- gosh ! Nyesal niewwwww !

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam