NR 133
Posted Friday, 15 April 2011 ♥ 8:24 am ♥ 0 say Hello(s)
SALAM


A friend is one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be.  ~Douglas Pagels







Pic by Pic
  1. With Manjelewa ;)
  2. Iqbal and Tiraaa *silent :D
  3. Izzat Cina ;3
  4. Farah Ihsan Comel hahaha
  5. Azahareeee Gedik :">
  6. Mashi , Bella and Fatin >:)
  7. ME <3

1 - Manjelewa , kay dia funny gilaaa. Ni first time sekelas dngan dia. Lastyear pernah but dua hari jea ;( now setahun babeh :"> HIHI dia sumpah cool , lawak and terbaik. Dia suka buat lawak smpai boleh buat org lain gelak terkencing kencing. Kay kitaorg ada lagu waka waka tapi diubah letak manjanina :D sama sama reka hahaha ! Best bila dia nmpak aku nati dia nyanyi and sama lah aku pun nyanyi :P rasa mcm semangat eceh. Now tgah buat vid dengan dia and Farah >:O terkejut ? Awhhhh tak sabar nya nak BERSOLEYSOLEY hahahah

2 - Okay Iqbal ni tak suka silent , hahahah act dia okay but dia anti dengan silent. Nama girl yg comel tuh Athirah tapi disebabkan dia terlalu pendiam budak kelas semua pnggil dia silent. Papehal kalau ada bnda yg salah semua salah kan silent and mcm biasa silent tetap akan silent HAHAHA ! Kesian Tira ;")

3 - Izzat ehem XD hahha mat cina budak kelas I , lastyear I jarang layan dia but now ? Everything I share dengan dia wewit. Dia baik and sometimes gila lebih ahahah btw dia suka nyanyi lagu SATU MALAYSIA :P

4 - Farah Ihsan , ahah my baby boo ;P Iloveherlikesoleyoley. Dia happening and fun hahahah both of us admirer dekat org yg sama >:O maygadd macam mana kitaorg share one feelings heh ? HAHAH caranya ? Jgn terlalu memuja we just gedik gedik jea :"> tak slah kan ? Hahah

5 - Azaharee , Ilovehim but bukn utk couple. Dia baik bnyak tolong org and kelakar kadang kadang annoying sikit -,-" ahahah kalau ada problm pasal gf dia akan cari aku well aku kan pakar SAKIT PUAN dia XD hahah and oh sorry sebab tercubit --

6 - Mashi , bella and Fatin :) three of them mmg comel and lawak hahaha , lagi lagi Mashi. Shes my tablemate uhuh :P dah two years kot jadi deskmate dia :"> sewonok okayh. Dia lawak gila everyday mesti gelak kalau tak mmg tak sah hahah <3 Ilabchu and Bella my teacher. Dia selalu ajar math :) dia pndai plus poennnnn and Fatin , dia pemalu but kadang kadang gila jugk , Yg penting dia happy dah lah hahaha

AND THE LAST PIC IS MEEEEEEEEEEEEEEE , YEAY ME LIKE ME LIKE !
COMEL TAK ? ANGAH SAID MACAM HARAM -,-"
OMG !

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam