NR 126
Posted Thursday, 14 April 2011 ♥ 12:49 am ♥ 0 say Hello(s)
SALAM



Hi kuikui ;3

Hmm semalam netball aku rasa paling syok sebab start awal and balik lambat and bnyak time kot fehh PUAS weh PUAS waa cakap lu , ahah netball punya sch player pun dah ada :

C - ME 
WA - BELLA
WD - ILHAM 
GA - ZUE
GS - HANIS
GD - QYLA
GK - NAJWA 

kay diorang semua tinggi >:O aku jea pendek mcm gilaaaa ! C kan tapi adoii segan kot. But nvm hihi :"> Im used with it. So disebabkan player netball ni tinggi tinggi dorg pun terbiasa bagi bola tinggi and my function is haaa kena LOMPAT SETINGGI YANG BOLEH untuk dpat kan bola. Bola itu emas sayang kalau tak dpaat tngkp , kena berjuang smpai ke titisan peluh ketiak yg terakhir hahahaha :) kay merepek lah aku ni. Jumaat ada training. Isnin and selasa pun ada training. Khamis tournament awhh takutnyaaa >:O 

Lebam kat kaki tak okay lagi -,-" Punggung sakit ouh jatuh semlam. And adoii ada org cakap aku main ganas gila and ada yg takut dengar suara aku haha. Faghah cakap aku gempak tapi aku tak rasa pun aku rasa mcm selekeh gila aku main. Btw thnks Bella :D sayang kau sebab bnyak bagi semangat even kau suka loklak XD and hmm Ilham power hihi :"> Hanis pun okayh ! Sabtu ni ada tournament badminton dekat sg.chua. Beregu dengan Hajar and wish me luck guys :P 

Soooooo Manje dapat cakap dengan Yaya >:O okayh terkejut sangat ni okay. Jealous much ! Ya Allhahhhhhh eeeeeeeeeeeeee ! Manje siap lah kau besuk aku sental sental tngan kau -,-"

dah nak jumpa manje ;P bye

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam