NR 123
Posted Wednesday, 13 April 2011 ♥ 7:08 am ♥ 0 say Hello(s)
SALAM

Hihi , everyday Nyna bagi salam tak bosan ke ? Bnda wajib wehh :P 

Hari selasa ? So apa aku buat ha ? Hmm wish birthday kat mama. Bacakan isi card dekat Mama hmm kasi mama hadiah gelang hihi :"> untunglah jadi Along and Angah dapat beli bnda mahal kat mama -,-" dorg kan berduit bukn mcm aku ni haaa --" petang tuh suruh Abah hntar pegi sekolah sebab ada meeting camp yg sekolah buat 23-24 April ni fehhh Aku jadi Faci wehhh :O kecut okayh !

Layan jelah Gamba Yg tak Seberapa ni --"

With Azrul - pengerusi 

Buruk gilaaa , special kan gmba ni sebb nmpak singlet hahahah XD kuang hajo

Awek busy ;) Yana

Julingggggg --

Comel kan ? :P

Bosan bosan


KERAJINAN DISITU XD

NI LAH fasi korang huahuahua :D

Meet Zue <3

Meet Hajar <3

Meet Nyamuk <3

Meet Yana <3
Tenkiu umam ;D


So I mcam setiausaha lah and game semua dah plan hahahah tak saba nak kem jea ni :P

SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam