NR 122
Posted Wednesday, 13 April 2011 ♥ 6:25 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Happy Birthday Kak Mashitah ;)
Iloveyou kuikui ;3

130493 :)

Rindunyaaaa nak borak borak and pegi keje sama sama dengan Kak Mashi :) hihi rindu tanat tahu tak ! Kak Mashi mcm tak sngka jea kan kita boleh jadi rapat after kawan pizza nyna yg lain dah blah ? Kak Mashi lah org first yg akan pujuk Nyna kalau Nyna kena marah or kena sound TEPEK dengan Miss Mira poyo gedabak tuh -,-" and slut kat Kak Mashi sebab sanggup ikut Nyna ke hulur ke hilir semata mata nak belajar mcm mcm kat pizza ;D

Tenkiu sebab selalu ajak Nyna datg pizza , well I kan budak superb yg sangat busy hahaah kay kay nvm but yess I misss youuuu lah kakak comel :D and ahah Congrates sebab dapat 8A's in SPM ;b you memang HEBAT ! ILOVECHUUUUU <3

SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam