NR 119
Posted Monday, 11 April 2011 ♥ 9:03 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Happy Bornday Nur Shahira Bt. Abd Rahman
110494 - sweet7teen muah muah ;-*

Ohyeah hari ni hari jadi kawan baik saya :D baik sangat sangat. Sayang dia sepenuh hati nurani jiwa luhur harmoni blablabla hahaha XD gila ! So hai Shaa ;3 dah 17 lah ;) dah besar >:O besar nyaaaaaaa :O:O besar ke budak keding ni ? Biasa jea tgok hahaha :P and yeay me yeay me yeay me Shaa dah tuaa yeay XD

Ingat lagi mcm mana kita kenal ? Ingat tak ? Klau tak mari sini kita flashback balik :D kay ingat kan masa raya tahun 2007 ? Yesss kita , Shaa , Mashi , Liya , Myra , Zue and Eyqa raya samasama ? That time kita jalan depan Shaa sambil borak dengan Mashi and suddenly Shaa macam mnyampuk hape tah nak join kawan dengan geng kita hahahah and kita cakap " Joinjelah" since daripada tuh kita terus rapat kan ? ;)

Masa form 2 , *2008 kita sekelas dengan Myra and bila dtg sekolah Myra dtg dulu dari yg lain. Mybe lah and kita org paling last akan smpai sekolah. Tmpat kita melepak mesti gazebo dekat koop kan ? Ada geng budk2 form1 yg sekarang dah form4 :O wow cepatnya masa berjalan , fehhhhhhh >:O kita tuka tuka num phone masa hujug form2. And hell kita tak rapat dengan Shaa masa form2 sebab Shaa rapat dengan Zue and kita more kepada Myra ;D tapi takpe kita tak kesah hahah. Kadang kadang kalau nak share pape dengan Shaa terasa mcm lain sebab kita kan tak rapat.

Bila dah cuti hujung tahun tuh Shaa start text kita and start dari tuh kita text jea and setiap kali text mesti berangan and merepek mcm org gila. Kita mula nak trust dekat Shaa sebab Shaa suka bagi semangat dekat kita and mcm tuh jugk kita, Before tidur Shaa suruh bukak radio and dengar lagu ni tu ni and kita dgar and kita plk suruh Shaa dengar radio hihi :"> dah mcm couple tapi the fact ? Kita bestfriend aite ? Shaa baik gila dengan kita :< terharu nyaaaaa

Masa kita dpat result PMR , kita hug Shaa dulu sebab sedih plus gembira :') Shaa peluk kita and bagi semangat. Nak tahu tak ? Kita boleh berdiri jadi kuat sebab kan Shaa even kita dua tak nampak mcm KAWAN RAPAT like org lain tapi the truth kita jea yg tahu kan Shaa ? Shaa sedih ke happy ke kita tahu Shaa mcm tuh jugak kita kan ? Shaa dapat tahu bila kita sedih and Shaa takkan kacau kita smpai lah kita kita betul betul dah ok :D thnks Shaa , thnks A lot 

KITA SAYANG SHAAAAA ! Ingat lah jgn pernah lupa dekat kita. Dah lama kita kawan. Time flies too fast Shaa , mcm tak sangka jea dah form5 and dah mcm mcm kita lalui kan Shaa kan ? Bnyak dugaan yg dah menimpa kita sepanjang jadi pelajar sekolah and hmm bnda tuh jugk lah yg mengajar kita erti kesabaran kan Shaa ? Kita tak tahu kenapa Shaa baik gila and nak kawan denga kita ? Rmai org ckap kita annoying tapi Shaa tak rasa mcm tuh kay terharuuuuuu :"> again thnks kawan. Iloveyou

I'll stand and Will always continue to stand up to SUPPORT you baby :-*
ILOVECHUSOMUCH ! 

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam