NR 117
Posted Monday, 11 April 2011 ♥ 3:31 am ♥ 0 say Hello(s)
SALAM


Hi :)

Sweet tak sweet gamba atas ni ? Hihi :"> sweet kan kan ? Tahu dah haahah *haram gedik ! Kay gmba ni adik yg text hntar mcm ni -,-" meroyan hape pun entah lah sebab tiba tiba dia sakai sent mcm tuh kan. Agak nya miang nak awek kot. Tapi sebab dia tkda awek so buat kakak dia mcm awek lah kan nak text mcm tuh bagai AHAHAHAH ! Bngong XD

*text tuh dah jadi forward sebab adik merepek repek mcm org gilaaa --"

Kay , baru balik dari sekolah. Mandi mandi hujan nak gerak sekolah mmg tak boleh. Cikgu Amimah call cakap netball cancel sebab hujan and yess , text dengan ** :) hihi :"D thnks lerr sebab melayan yee. Nanti mlm kita SS tau tau tau :3 err kays nak chow buat bm byebye (:

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam