NR 114
Posted Sunday, 10 April 2011 ♥ 7:18 am ♥ 0 say Hello(s)
SALAM

Saya rindu HOTSENTAP sangat sangat.
Aku nak k.Nyna buat aku gelak sampai terkencing macam haritu.

"weng punya ayat" - baru lepas stalk blog dia :D

Wan , everything akan okay ;) jgn risau lah belacan. Manusia mmg mcm tuh. Allah jadikan manusia ni dengan pelbagai sifat and perwatakan tinggal manusia tuh jea mcm mana nak create watak dia ;) bagi yg terlalu mengejar kemewahan , setaraf antara kawan kawan and publisiti tuh buat bodoh jea sebab bnda tuh tak kemana. K.Nyna ingat lagi pesan cikgu yg bagi ceramah lesen. 

"Biar lahir dari golongan sederhana dari lahir dalam keadaan yg berharta sebab lahir dlm keaadaan yg biasa akan buat kita lebih menghargai hidup daripada lahir dlm keaadaan senang sebab kita dpat rasa betapa susahnya ibubapa cari duit utk besarkan kita

Alhamdulillah :)

Wan kuat kan semangat , jgn terlalu fikir bnda ni nanti tak boleh focus study pulak and haaa biar jea org nak sombong dgn wan or tak ajak wan or pape jea asal wan ingat dorg kawan sudah. Org mcm tuh Tuhan yg akan balas wan ;) trust me hihi :"> K.Nyna tahu Wan sayang dorg so cool jea okayh ? Kayyyy Ilovechuuu Wan. Anything I'm here fer you ! <3 

SuperNyna




Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam