NR 113
Posted Saturday, 9 April 2011 ♥ 11:58 pm ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Ehmm hai :)

Hari ni penat -- sangat penat sebab banyak berjalan and bakar lemak wehee ! Ada lawatan pegi SEGi Kolej dekat SK and heh syiokkkk wehh :D fun gilaaa. Thnkyou Kak Chik sebab pilih class kitaorg. Terasa mcm untung plk bila ckgu pilih class utk join lawatan under kelab kaunseling pulak tuh lagi lagi ckgu CANTIK yg ajak hihi :"> around 7 dah smpai sekolah lepas tuh bawak Manje balik amik phone dia hahah ckg bagi 10 minit tapi bila dah smpai sekolah tunggu smpai berpuluh puluh minit. Bus lembab mcm sifutt -___-

Satu bus dgn budak Teknik Kajang and heh dorg nmpak matured gilaaa >:O budak Saujana plk nmpak mcm kanak kanak XD smpai SK around 9 lebih and then masuk duduk dekat mana tah , layan persembahan budk kolej SEGi then kitaorg dibahagikan dgn kumpulan. Saujana dpat faci yg handsome plus comel hahah gatai dah XD nama dia Hanifah but kitaorg pnggil Abg Anep. Dia baru 19 tapi kalau tgok gaya sebijik mcm bukn 19 :)> terlalu matured kot bak kata Mashitah "Tegap , maskulin habis abg ni" Hahahah budk perempuan semua mcm :O :O :O :O hihi :"> gatai hahahah ! Bukn gatai miang tapi mcm nak kawan lah hattoi

Dia best bagi penerangan and dia amik kulinari dia kata dia baru belajar ukiran fehh mesti gempak and heh rasanya Saujana paling happening kot than sekolah yg lain sebab dorg happening bila org sebut nama sekolah. Tapi Saujana ? Kat semua tmpat asyik gelak jea hahah. Kay thnks to Amirul Ilham and Izzat Azwar sebab baik hati bagi main dlsr. Am tenkiu sebab bwk dua slr bagi satu dkt perempuan hahah. Ingat main main sekali betul betul bawak :) cool lah korang.

SEGi Kolej best + santai + cool
tapi SWASTA ;/ its ok then ,

Kay , enuff for today. Penat tak hilang lagi. Macam Manje cakap "jgn smpai aku berak ikut perut" Hahahahahahahah :>

SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam