NR 110
Posted Saturday, 9 April 2011 ♥ 11:24 am ♥ 0 say Hello(s)
PEACE BE UPON YOU


Hi Papa Bloggie ;D okay I know , kinda late nowwww ! Erghhh its 0211 am on earth aite now >:O tapi apa boleh buat eye eye taknak tidur lagi ;P kay sumpah dan sumpah suka malam ini hihi :"> awhh bnyak nya nak cerita tapi terlalu privacy sebab Mr.cute ni pemalu org nya so better saya guna kiasan jelah :'D atototo GATAL ! Hahaha. Hm Mr.cute thnks bagi something yg awk belikan tuh dekat saya. Kay saya suka smpai lompat lompat gaya bebas tau ala ala gimnastik tuh hoho >:O terharu smpai berebut dngan mama :D untungnya saya ahh sangat hahaha.Terasa berslah sebab macam menghabiskan duit awk pulak -,-" jahatnyaa saya ulalala ~ awk makin hari makin baik. Awk malu malu , awk senyum senyum hihi saya suka XD

psst psst *awk comel :D

Awk habiskan credit takdalah habiskan ? Hahahah awk habiskan battery sebab SS dengan saya kay itu lagi terharuu woot woot :P bnyak gila kita share. Tapi saya tahu saya paling bnyak pokpek and sorry sebab line macam jealous dengan kita hihi :"> awk batuk alololo kesiannya , ingat makan madu and perah limau kasturi hoho *saya pun batuk tapi tak buat pun mcm tuh sebab tak suka --" gilaa ! Awk tenkiuuuuu XD gediknya kita malam ni. Erghhh virus apa ni Nyna ? Pleaseee pleasee stand up ssit down sit down stand up. Soley soley. Warna pink koko blablabla *kay too gedikssssssss zzzz !

Mr.Cute tenkiu tau sebab nak dengar story saya mwahaha :'> saya tahu boring tapi awk layan jea ewahhh. Cool lah kan ? Awk dengar jea even suara tersekat sekat , batuk kacau daun eeeeuwww ! Tapi takpe saya suka ;D merah menyala gituuu :P kay kay joke. Esok awk bngun mesti tekak awk sakit hahah berjangkit sakit tekak dengn saya XD awk awk jgn lah malu malu dgn saya. Saya ok lah saya layan semua org hihi:">

Awkkkk kita suka lah kat awk :")

*Boleh lah , ** belikan nyna something ;) 
ingat lagi ? Kay terharuuuuu :"> tenkiu ahhh muchhh 

nahh





SuperNyna



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam