NR 106
Posted Friday, 8 April 2011 ♥ 10:41 pm ♥ 0 say Hello(s)
SALAM


Hai kaweng ;) 

Ehem , hari ni hari jumaat. Pegi sekolah macam biasa -- dan seperti biasa kunci jam pukul 5.15 tapi bangun pukul 6.10 , gempak tak gempak ? Yess gempak :D err datang sekolah buat muka mengantuk zzz bagi Shaa punya kerongsang.Dengar cerita kawan and pengawas datg jemput pegi tapak perhimpunan -___- ahah kami VVIP huiiii :"D gempak tak gempak ? Gempak kan ? Yess

Hari ni hari jumaat , semua kena baca yassin tapi hari ni kelas tertentu jea yang baca ahah , masuk kelas belajar agama pasal apa ? Lupaaa -,-" Ustazah bengang sebab budak laki pokpekpokpek mengalahkan perempuan. Kesian gigirls kelas I nak study tak dapat nak focus hahahah :P soo gedikkk ahhh janji kami kami tak bnyak cakap ewahh. Gempak tak gempak ? Gempak kan ? Yess

Hari ni hari jumaat , hari I kena on duty dekat koperasi. Tapi I taknak sebab kaki I sakit. Kaki I bngkak sebab I accident masa otw nak balik rumah -,- sakit dia mmg perit. Bngkak dekat betis awh sakitttt ! Shi suruh letak minyak gamat. Ok kena air pun dah sakit ini kan kena minyak. Kaki bontot semua rasa lenguh lenguh and nak turun naik tngga pun sakit errghhh dugaan. Gempak tak gempak ? Gempak kan ? Yess

Dalam kelas borak borak dengan Iqbal , Izzat and Aiman. Nak tego Yaya tapi Yaya mcm aihhh -- bukn Yaya tapi I ni haaa yg gedik lebih nak kecewa bagai dengan dia ouhh DAMN nya I ni hahah. Rara , Tata , Jeje and Nana semua rasa kecewaaaaaa sebab tak tego Yaya aduhhh ! Esok sabtu dah cuti tak dpat tgok muka dia tapi takpe esok ada lawatan hihi ;"> dia ada yeaeyyyyy ! Yayayayyayaya :D and belajar sejarah. Kerja siap hahaha dah tak malas lagi dah :") gempak tak gempak ? Gempak kan ? Yess

Sampai sini Byeeeee

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam