NR 102
Posted Wednesday, 6 April 2011 ♥ 5:58 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Hi alls ;)

Hah hari ni kat sekolah okay jea. Time sci okay jugak sleepy sikit lepas tuh perd cikgu daud lawak jea lebih and muka dia muka ngntok hahaha :D bm pun ok , ckg suruh bahagikan group sebab nak kena buat buku skrap errr math okay hihi :"> semua nya ok Alhamdulillah. Balik dgn Alip. Kesian dia takda sape boleh hntar kan dia blik alang alang dah berjiran hntar jelah dah kata sekali jalan kan lip ? Then siap siap pegi koko amik Weng dulu. Smpai sekolah pegi kedai atok dgn nyamuk , jumpa Yana dia nak follow sekali. Masuk sekolah nmpak Cik Amir *jurulatih kawad >:O terkejut mcm beruk terus lari pergi tapak perhimpunan. Masuk baris and kawad dengan sepenuh hati hihi :"> 

Around 0400 hujan -_____- ingat netball cancel so lepak canteen and yeah plan dgn budak kadet nak kena kan nyamuk hihi :D bawak Yana pegi kedai beli tepung dua bungkus :P then pity me , hujan tiba tiba berhenti. Liyana pulak call cakap netball ada. Ckg dah tunggu so aku dari otw nak balik terus patah balik zzzz "D penat tau tak. Main netball mcm biasa , ckg cakap stamina Nyna Roslan dah makin okaysss ;) Alhamdulillah hihi bngga jap. Bella main cool , Zue main brutal and Qila pun cool wewitt. Lawan dgn team netball sesi petang yeah kami kami menang , I told you wehhhhh diorg tinggi and besar besar. Takut tau :) but its okay ckg cakap kalau tak fear susah jugak kan so yeah :)

Dekat luar sekolah budak kadet best main pesta tepung wina ;P kay jealous much tak dpat join gara gara netball -,-" kenapa lah tak terus hujan ? Hahahah jahat nyaaaaa :)> emmm balik tuh hntar Nicha Bravoooo. Ahah bnyk nya aku menaip ------> WAJIN :3 kay selamat berpindah rumah Amirul Aizzat hahah makin payah lah kau nak pergi sekolah. Pindah prima pulak tuh. Kesian kawan kawan kau tak dpat nak styback dkat rumah kau heh. Sorry to Shaa and Nyamuk sebab tak dpt nak hntar balik , minyk motor sikit bawah paras beku so takut tak sempat smpai rumah plus tak bawak duit lebih --" tgah POKAI  !

okayy now nak berambus dah , nak buat math. Siap kan nota agama plus hafal oral jadah tuh -,-" esok Midah cun nak tgok agagaga ! Congrates Shirazy dapat jadi wakil bolasepak pergi peringkat negeri. You mmg hebat lah shisha hahaha :"> 

PRAY FER MY BROTHA GAYSSS ! 

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam