NR 150
Posted Monday, 18 April 2011 ♥ 7:52 am ♥ 0 say Hello(s)
salam


Hm hai guys

Since badan aku dah berisi ni kan aku asyik cepat letih jea. Yelah budak gemuk kan tapi aku tak nafikan yg aku kuat ! Serious tapi kalau nak suruh aku lari laju laju mmg aku angkat bendera putih dulu lah kan. Aku player netball Saujana. Makin hari makin aku penat jadi center. Aku tahu function aku besar and important gilaaaaa tapi aku cepat down bila Wa and Ga mcm tak tolong aku. No aku bukn salah kan dorg aku terasa mcm tuh mybe sebab aku penat sangat smpai aku fikir mcm tuh

Petang tadi aku ada training. 7 game 1 min rehat and then lawan dengan under 15 mmg time tuh aku tak larat lngsung sebab yeah dah lawan patu lawan balik. Dah lah budk U15 power tinggi semua mmg tak terdayalah kan. Cikgu sound aku -,-" sumpah sedih rasa mcm tk berguna. Hmm nak buat mcm mana kan. Aku tak larat nak lari satu padang netball serious so kawan pleasee help me. Bagi sokongan yg padu ! I need it gayssss ;( 

KhamiS dah tournament harap harap semua ok -- sumpah takut ! 1st game lawan dengan Maahad then Bangi lepas tuh Convent ! Aku tak tahu lah aku mmpu atau tak nak manage team aku macam cikgu siti nak. Aku nak dia bngga dengan kitaorg semua. Esok lastday kitaorg training ohhmaiii :( takutnya 

Byeeee 

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam