NR 2
Posted Thursday, 17 March 2011 ♥ 7:48 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum ;)

Tuhan jea tahu betapa sayang nya I dekat blog lama ni ;'(

Hi :) 
kay nak nangis pun tak guna kan ? Jom I cerita kenapa I buat blog baru -,-" 

Selalunya org kalau ada blog dia akan stay dengan blog dia and akn stick smpai bertahun tahun kan ? Update blog dengan mcm mcm sweet post and edit cantik cantik bagi org lain nak baca tuh ada mood nak stay baca dia punya blog lama lama and mcm tuh jugak I , mcm mcm bnda I story dekat dlm blog I smpai kadang kadang ada org share share dgn I and ada yg comment blog I mcm mana semua tapi sekarang ? Semua nya hancur, its ruined bhaii ! 

Blog I kena hack dengan sape pun I tak tahu , I nak check dekat yahoo pun dah problem , almost hundred times I try login *tipu hihi ;"> almost 20 times I try tapi still tak boleh so dengan perasaan yg SEDIH I redha kan jelah bnda ni jadi mcm ni -,-" even hati I sakit sebab dah dua kali blog I kena hack and I kena buat baru. Kumpul follower balik and mcm mcm ! Ahhhh I sayang blog SUPERPOWER I yg dulu ;( SuperPower yg sekarang tak sama dengan yg dulu ! Bnyak gmba I post hmmmmm let it be Nynaaa , bnda nak jadi ! Ahhh sakitnya hati. Fuhhhh hmmm ;/

Now I dah buat yg baru I harap I dapat kumpul follower ramai mcm follower dekat blog I yg kena hack ni http://nynaroslan.blogspot.com :( so hmmmmmmmmm I still sakit hati tapi ahhh eff ! Kay stop it. Jadi sedih bila fikir pasal bnda ni -,-"

SuperNyna




Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam