NR 9
Posted Thursday, 17 March 2011 ♥ 10:30 pm ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum ;)


Heww-oo :)

Kay nak cerita pasal aktiviti I sepanjang cuti sekolah bulan Mac ni haaaa. Kay start dengan hari sabtu yeah ada majlis anugerah cemerlang so I kena jadi rocset *err tah lah ejaan dia mcm mana then balik tuh lepak dengan Emon and Wan , lepak dengan Wan dekat bakery and ajak Hafiz fuhh nak taknak I cakp pulak kan . I dari bising terus diam tak bermaya eceh XD bukan lah , I bagi space for Wan borak dengan Hafiz ;) baik kan kan ? HIHI Nyna kan shuit ;"> *ok perasan sangat ni -,-"

Ahad ahhh lupa lah pulak apa yg I buat haa ? Entah tapi rasa nya tak buat pape selain daripada lepak dengan adik adik eheheh , Isnin Rab ajak lepak so Myn suruh lepak dekat rumah dia and I amik Rab kitaorg main main motor hoho ;P Masuk rumah Myn salam mak dia and tunggu Farah. Gossip gossip kay kami minah gossip ;) tapi kami tak stalker okayh kami gossip dlm kalangan kami kami jea hihi itu baik kan kan ? Ahhh tahu dah XDcredit to mama YAMEN sebab buat kan choc cake yg mmg yummy mimmy hahah makan tak henti I ni haa and cake sarawak sangat lah sedap bila dihiris halussssssssssss ~ and thnks to Acap Ameeny sebab bagi cadbury hazel nut ;) jasamu dikonang !

Hari Selasa Farah ada date dengan Engku and I mcm alaaaaaaaaaaaaa nak join jugek tapi I ada date dengan Mayona ;) so takpe kami kami kena dahulukan awek awek yg nak jumpa kami hahah and Faghah ada ajak lepak mcD tapi I kan dah janji nak kelua dengan Mayona you ni XD around 5 kelua pegi bakery kay nak jumpa pkul 3 tapi hujangggggggggg so cancel and jumpa around 5 jelah. Kay wht can I told you ? Mayona sangat sweet okay ! Dia sangat memahami and untunglah dia jadi Pengawas Pembimbing Rakan Sebaya sebab dia boleh bimbing I kembali ke jalan yg benarrrrrrrrrrrr ;) lepas tuh Faghah text I and tnya I kat mana , I cakp lah dekat bakery and tnya balik dia kat mana. Dia reply and cakp dia tgah main FIXIE and ada dekat sebelah WPM5639 walawehhh tuh kuda kesayangan I tuh , motor wa tuh HAHAHA ! So I apa lagi nak lah jumpa kan kan , waktu turun dari tngga I nmpak Yamen , Faghah and Hanis main Fixie perghh gempak betul fixie diorg , ada gear , warna sekata and karat hape tah Hanis cakp HAHAHAH ! I naik and alolololo kaki tak sampai ! Seronok lah main basikal hoho :">

Hari Rabu ? Hmm apa heh ? Yeah kelas memasak bersama Faghah , Fatin , Wan , Wada and Najwa ;) kami kami masak laksa penang gaya Nynoo hahah ! I beli belacan and ajinamoto plus ikan sardin and sardin tin. Bahan semua Wan dah ada and beli so hape lagi  ? Masak lah kan , kay mula mula tak pedas and tmbah cili bnyak bnyak sekali hamik kau mata bibir and segala mcm liang tubuh berair dek menahan pedas yg ahhaiiii ! AHAHAHA lawak okay ! So dah tahu mcm mana nak masak laksa kan ? Alhamdulillah ! 

Khamis ? Ehem ehem hahah ada ada , I cerita dekat post baru I nanti
byebye ;)

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam