NR 76
Posted Thursday, 31 March 2011 ♥ 2:53 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Awak kita comel kan dalam gamba ni ? :P ramai org cakap comel hahah ! Org cakap awk jelah yg comel. Kita tak pun -,-" tapi takpe hihi :"> kita sukaaaaaa sukaaaa !


Kita kenal dekat myspace kan ? Tiba tiba jea kita rapat kan ? Sumpah tak expect nak kenal awk haih 1st time kita jumpa dekat sekolah kan kan ? Hihi kita tak pernah nmpak awak tapi awak nmpak kita kan kan ? Masa baru nmpak ternyata awk mmg sangat comel XD *eee macam dekat pakwe pulek --"

Bila dah lama tuh kita lepak sama sama kan ? Awk tolong kita plan for brthday Faghah kan ? Sumpah best hihi :D lompat lompat tangkap gmba pergh kita semua mmg gempak XD

Awk rpat dengan kawan kawan kita and kita pun rapat dengan kawan kawan awak :P sweet tak sweet ? Kita berbuka puasa dekat Doll Tomyam kan ? Kita suap awk makang hihi :) RRINDUUU


Ni masa karnival eceh kita berkepit je kan ? Awk tolong kita jual rojak smpai baju awk kotor , sorry :P tapi awk mmg baik nak tolong kita hihi :"> kita suka suka suka XD


Awk selalu ckap kita comel "kita dah lah kuat perasan" teruk tak tak ? HAHAAHA 


Time ni rasa macam fuhhh ! Awk terbaik ;D
tapi sekarang kan awk kita dua dah lain , lain sangat. Kita rindu sangat kat awk. Nak text awk tapi kita jarang topup , jarang guna phone. Bila kita rindu awk mesti kita tgok gmba gmba kita ;( did you know how much I miss you Afiqah ? Ohmaiiii sedihnyaaa bila dah tak rapat dengan awk dah. Rasa mcam 
ZERO - NOTHING - USELESS -,-"

TERASA MACAM BERSALAH SANGAT KAT AWK ! ;(
KITA NAK MACAM DULU
 SERIOUS KITA NAK MACAM DULU
EVERYTHING DAH LAIN AND EVERYTHING DAH TAK MACAM DULU LAGI

mana Afiqa comel kita ? Mana ? Mana ? Kita sedih tau tak bila jadi mcm ni

KITA NAK 2010 BALIK ! 

Awak cakp kita your everything kan ? Okayh kita terharuuuu ;") sangat sangat. Awk beli mcm mcm kat kita plus kita jea mcm hape dekat awk. Kita mcam takda function je kan ? Rindu gilaaa tak tahu nak cakap apa. Awk ingt tak kita backup awk depan basir ? Kita tak suka basir , kita takut apa apa jadi dekat awk bila awk dengan basir. If nak tahu lebih awk tnya lah Zain , everything kita cerita dekat dia. Kita tak suka Basir and Alhamdulillah awk dah takde pape dengan dia. Kita happy sangat ! Terus kekal dengan Zain , dia baik. Kita suka <3 hihi ;"> gedik kan ? Kita nak nangis lah. Boleh tak kita nak peluk awk ? Nak pinjam bahu awk ? Boleh tak ? *Kita tahan nangis jea ni sebab tak boleh nak menangis - KAK FARAH - ada kat depan kita heh , malu haha ! And kita type ni dengan terus menerus tanpa henti eceh ;P gempak tak ? Euuuuw geli nyaaa kay gedik much ! Hmmm awk kita rindu awk mmg tahap gaban gila gila mcm rindu. Rindu nak buat lawak dengan awk smpai awak gelak terkentut kentut tapi tapi sekarang ? Kita dah jadi agk pndiam kan ? Its ok , Allah tahu apa yg terbaik untuk kita :)


KITA NAK MACAM NI BALIK ;(


Lastly , Iloveyou Afiqah Zh :) Double triple punya LOVE tau <3 muah muah muah :3

sekian terima kasih :B



SuperNyna







Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam