NR 73
Posted Wednesday, 30 March 2011 ♥ 9:20 am ♥ 0 say Hello(s)
SALAM


Kenapa susah ? ;/

Sebab kau pendam sayang oii -,-"
aku bukan pendam aku cuma tak boleh nak berkongsi buat masa ni

KAU nampak aku kan ?
Kau mesti fikir aku dah taknak tego kau kan ?
Kau mesti fikir aku ada masalah dengan kau kan ?
kau mesti fikir aku dah taknak ada pape dgn kau kan ?

Eh tak aku okay :) aku sangat ok just aku perlukan masa. Aku mmg mcm ni.

Thnks kak Syida sebab prihatin and Thnks Farah sebab faham and thnks thnks thnks HATI !



Thnks Wan ;') awak buat kita terharu lah.



SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam