NR 58
Posted Sunday, 27 March 2011 ♥ 11:41 pm ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Hi awek awok pakwe makwe cowok cewek ;P

Post ni mybe bnyak cerita tapi saya ringkaskan :D

Mala tadi : Abah ajak pegi makan kat luar sebab kesian tgok I demam and yeah I cadang makan dekat malee. Smpai sana I makan tomyam ayam , bubur and milo zero :D ada sorg pelayan ni muka dia sebijik macam muka kawan I. Umam mesti korg kenal kan ? Hihi Umam comel so pelayan tuh lagi lagi lah comel. Muka sebijik jea kalau nak sama kena tunggu Umam tinggi and putih sikit. Dia org kelantan ohhmaii comel nak mamfusssss ada gas tak ? XD HIHI gedikssss

Lepas makan pegi stadium kajang. Main basikal roda tiga hape tah. I lumba dengan Abah and Mama best gila. I menang abah second and mama third hahahah :"> bangun dari basikal tuh kaki bengkok ;P kebas kuikui

Dekat sekolah okay tapi fanas sangat sangat -,-" dlm kelas pun okeng. Main cikupak dengan Jibon and Azaharee then Jihah join ;) I bnyak kali menang hihi :D BANGGA jap ! Selalunya kalah cehh !

Time balik jumpa Fiqa and Zain , diorg suruh pilih gmba diorg masa kecik mana satu lagi comel. So I pilih Zain sebab mmg comel hihi :"> tapi Fiqa dont worry , awk tetap paling comel di hati nurani saya ini ;P

Kay dlm van bahang sangat fanas -,-" bontot macam kena salai , tinggal nak kena ada sambal belacan jea nak cicah ;D Hahahah 

BYE

SuperNyna


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam